There was an error in this gadget

Sunday, 24 April 2011

Tulang belakang aku :)

Ehem² hai. Eh eh assalamualaikum! Ha ikut adat la azie. Jangan perasan nak moden ok. Kekalkan tatasusila. Ok ok malas nak celoteh banyak. Seperti tajuk entri di atas, aku nak citer orang² di sebalik hidup aku. First of all, mesti lah family aku kan. FAMILY IS MY PRIORITY. Haha. blah lah azie nak speaking konon. Dulu time cikgu ajar kat sekolah selalu ponteng klas. Dah jangan melalut. So the second is MY BELOVED FRIENDS. Sahabat tu penting dalam hidup aku. Selain family, kalau ada problem sahabat la yang aku cari. Kawan dicari ramai tapi sahabat sejati susah. Korang nak tau perbezaan antara kawan dgn sahabat? Nak tak? Meh la dekat sikit. Laa ejaan la yang lain. haha. Marah?? Jangan la cepat tua nanti. :). Takde la nanti aku buat entri lain khas tentang nie ye. Now, aku nak tunjuk dulu wajah-wajah kesayangan hamba. Cewahhh. Gedik lebih la kau azie. Papepun layannn~~


Ni la dia kawan baik aka bff aku. Cun tak?? Cun? Tgk la kawan dia kan. haha. Gedik lagi la kau azie. Nama dia err..err. tanya la dia sendiri. haha. Ni la kawan time susah and senang aku. Kitorang kawan since 2005. Time zaman sekolah hingus leleh dulu. haha. Tak caya?? Tunggu jap..


Ha! Ha! Baru nak percaya kan. Tanak kawan la macam ni. Eh eh tak la gurau je. Ni la gambar masa sekolah. Muka calon SPM 2006. ^^


Time ni kitorang g TS. Tau x ape? Times Square la awak. :). Yang sebelah tu pun kawan baik saya jugak. Nama dia?? Ermm.. Macam biasa tanya la dia. hehe.






So ini lah tulang belakang saya @ bff @ best friend forever saya. I love them. They give me something precious in my life. OUR FRIENDSHIP. :)



No comments:

Post a Comment