There was an error in this gadget

Thursday, 23 June 2011

2 hari yang amazing | Kisah kau dan aku

Assalamualaikum..

Ehem ehem.. kalau orang tanya hari nie sape yang paling happy aku akan jawab AKU lah orangnya.  Sebab ape? Meh rapat rapat chek nak habaq mai. Hari nie chek nak habaq panjang lebar pasai chek dah lama tak update blog. Rindu pun meluap luap. Sebabnya aku hadapi 2 hari yang soooo amazing (soooo menunjukkan aku over happy dengan keadaan tu).  Tapi nie bukan lah hari pertunangan or wedding aku.  Yang tu of course lah sangat sangat happy kan. Tapi yang nie 2 hari yang aku tak pernah alami dengan orang lain. Even sebelum nie pun. Habiskan masa bersama my Mr M aka cinta hati aku tanpa gangguan. HEH. Gedik kan kau azie tu pun nak citer. Heh ade aku kisah? Ni coretan hidup gua lah. Ape yang jadi dalam hidup aku takde kaitan dengan orang lain. Wahh kasar ayat kau. Eh xde lah awak awak semua ni kan coretan hidup saya. Mestilah saya tulis pasal hidup saya. Kan kan kan. Kalau tak takde lah saya tulis coretan hidup saya kan awak awak semua. >.<. Ok sambung balik citer. Of course lah best giler dapat spend time with orang yang kita sayang kan.  Aku dan Mr m hang out together,  go for movies, bowling, makan takyah cakap lah kan tu memaang agenda WAJIB.  Sebab tu orang tengok aku sekarang nie senang hati. YES I ADMIT IT. Memang aku happy giler bila dengan insan yang aku gelarkan Mr M nie. He treat me like no one else do before.  Dengan dia lah aku merasa tengok wayang, dengan dia lah aku merasa berjalan jalan like the other couples do.  So tak salah aku jadikan dia PEMILIK HATI aku. Sebab dari awal kenal sampai lah sekarang layanan dia tak pernah berubah. And moga moga untuk selamanya kalau ditakdirkan ada jodoh.

To awak, thanks because treat me like this. Saya hargai sangat sangat ape yang awak buat dalam hidup saya. Walaupun macam macam kerenah saya buat tapi awak tetap sabar. Awak selalu adakan masa untuk saya. Kalau kita keluar awak tak pernah biarkan saya balik dengan perut kosong kan. Ape yang saya nak makan mesti awak bawak. (Bila fikir balik semua tu air mata saya bergenang. Bukan sebab sedih tapi TERHARU). Awak bagi saya rasa kebahagiaan yang tak pernah saya rasa sebelum nie. Macam yang saya cakap awak layan saya yang orang lain tak pernah buat sebelum nie. I really appreciate it.

p/s : Thanks awak bawak saya tengok citer KL Gangster walaupun dah lama citer tu keluar. Memang best sangat sangat. And thanks jugak bawak saya jalan jalan ‘tempat kita’ walaupun tak turun kan. :)

2 comments:

  1. syokkkkknyeeee die lalalala...tmpang hapiii smoga bkekalan aminnnnnnnn

    ReplyDelete
  2. Hehehe tu la bergenang air mata kan. haha. Thanks sisto :))

    ReplyDelete