There was an error in this gadget

Friday, 27 May 2011

Finally..

Assalamualaikum


Hari ni lambat sikit. Da nak masuk hari baru baru terkial kial nak update entri hari nie. Jadi adik adik abang abang akak tak nak cakap banyak sebab nanti akak dicop membebel. Mari mari rapat rapat telinga akak nak nak bagitau yang finally akak DAPAT JUMPA MR M walaupun sekejap. :)) Sempat jugak la pergi makan. Suap suap lagi u alls. Sakit hati je baca kan. Ingat kenape ye tak. Takpe la yang penting akak hepi nokkk. Kau ado?? HAHA. Agak langsi kan. Satu yang aku respect dalam diri Mr M dia usaha jugak nak jumpa walaupun ada hal melainkan hal yang penting sangat. Dalam diam aku terharu. Sobs sobs. 


Muka nak mintak macam macam. Boleh bagi ke? HAHA

p/s: Entri yang macam tak ikhlas nak tulis sebab mata dan jari dah penat. Buat ape ntah kau ni azie. NGEK. 

No comments:

Post a Comment