There was an error in this gadget

Sunday, 1 May 2011

Weekend yang malas

Assalamualaikum

Firstly, saya nak ucapkan "Selamat Hari Pekerja or dalam omputihnye Labour's Day" *sopan lak ko ek azie. Ok berkenaan dengan tajuk entri kat atas nak citer tentang weekend saya. Actually aku ni hari-hari pun malas. Kan azie kan? Eh tak la hari biasa aku busy taw. Dah macam orang keje. Pergi pagi balik da malam. Padahal dok buat pe ntah kat kolej tu. Ok da lari tajuk ni. Biar lah aku punya citer kan! Seperti semua orang weekend ni la jadi hari untuk bermalas-malasan setelah 5 hari busy dengan rutin harian korang. Macam tu jugak dengan aku. Tapi aku tak la sampai bangun tengahari. Pagi-pagi memang kena bangun kalau tak memang kena cop la 'anak dara malas, takde sape nak amik kau jadi wife n bla bla bla". Eleh kalau takde sape nak takde orang gilakan aku taw. HEHE. Tapi pape pun ape yang mak kita cakap tu betol. Walaupun kita tak suka kita kena dengar taw. Kan ke 'SYURGA BAWAH TAPAK KAKI IBU'. Ngeh bersyarah lak kau azie. Dengan lagak sebagai YB then aku pergi ke pasar pagi. (Pilihan mak mertua ni) :). Next aku singgah ke rumah pakcik aku. Sebab ape?? Sebab anak dia merangkap sepupu aku akan bernikah next week. So takkan lah tak jenguk tunjuk muka aku yang perasan cantik ni kan. HEH. Setelah lama-lama kat rumah pakcik aku sampai orang pun muak tengok muka kau da azie, aku pun balik. And mula la aku meng'update blog dengan ayat yang bersepah-sepah. 
Ni lah muka gedik. Da kau memang gedik la azie. :D

Ni pulak muka BAHAGIA. Sepatutnya nak letak kat entri semalam tapi oleh kerana aral melintang sebab tak mengizinkan so letak la hari nie. Bahagia kan saya? :D
 
p/s: Mr M balik dari Cherating hari ni. Rindu dia sangat-sangat. Hati-hati ye awak bawak motor tu. Ingatlah orang tersayang termasuk saya. :))

No comments:

Post a Comment