There was an error in this gadget

Monday, 16 May 2011

Henfon Idaman

Assalamualaikum

Dek kerajinan terlampau malam nie daku nak menge-post apa yang boleh di-post lagi. Eh semacam lak ayat kau malam ni. Entri kali ni cam best kan. Aku nak citer tentang henfon idaman. Laa da tajuk pun 'Henfon Idaman' takkan aku nak citer tentang keta ke rumah ke ape ape kan. Melalut la kau ni azie. Setelah beberapa tahun aku pakai henfon yang sama nak la jugak tukar citarasa kan. Bukan sebab muak ke rosak ke tapi kecanggihan membuatkan keinginan aku meluap luap. Cehh ayat mu memang takleh blah. HEH. Kadang kadang tu tengok fon orang sebelah "wah canggihnye blackberry atau nama popularnya BB". Tutt tutt keluarkan fon aku nak baca mesej ala malunya. Dengan fon bercalar balar keypad ntah hape corak. Tambah tambah orang tu tengok fon kita. Ala tau la fon canggih aku punya murah je. NGEH. So korang nak tau henfon idaman aku? Nak tau kena la belikan ye. Eh eh gurau je :)


Ni la henfon aku Nokia 2630. Murah je kan. Henfon ni aku first aku beli dengan duit sendiri. Tapi tak la semua ditambah tambah oleh abah kesayangan aku. Thanks abah. I LOVE YOU :)


Ni la henfon IDAMAN aku Blackberry Bold. Ada tak sape sape nak bagi kat aku. NGEH. 


Kalau tak dapat tadi ni pun boleh lah Nokia E5. HEHE.

p/s: Sedang mengumpul duit untuk beli henfon idaman. Tapi makin aku simpan makin kurang. Kenape ye? HAHA. Awak awak belikan lah saya henfon tu. Baru lah saya sayang awak lebih. Auwww. Eh tak lah gurau je awak. :)

No comments:

Post a Comment